TV Programma's

HTR Actueel

Uitzending: 
zaterdag, 17 februari 2018 | 19:00
  • De Drunense Duinenloop
  • Brand in Zorgboerderij in Vlijmen
  • Het succes van Zanger Kafke

Herhaling zondagavond vanaf 20.00 uur.

Zanger Kafke

Het Spel - 88 jaar hofkapel De Kikvorschen

Uitzending: 
dinsdag, 6 februari 2018 | 19:00

Naast de film "Het spel van Oeteldonk - 88 jaar Hofkapel De Kikvorschen" zijn er nog twee afzonderlijke hoofdstukken: Een gewijd aan de Kikvorschvrouwen en het muzikale optreden van De Kikvorschen in Remagen.

De DVD is te koop voor € 6,66 bij het Kikvorschen-home aan de Torenstraat (naast café Smidse)
en bij het Oeteldonks Gemintemuzejum Zusters van Orthenpoort 20-27 voor € 8,80 (incl. subsidie voor het Gemintemuzejum)

Ook op donderdag 8-2-2018 kan men de DVD kopen bij het lunchconcert van De Kikvorschen in het Hoftheater van de Amadeiro's voor de speciale prijs van € 6,66 of tegen inlevering van 3 (T.A.P.) munten.

Carnaval 2018: ‘deurgaon’ en toekomstbestendig?

Aflevering: 
73
Uitzending: 
zaterdag, 3 februari 2018 | 19:00

In deze 73e uitzending praat presentator Leo Swaans met vier gasten over het naderende carnaval.

Voor de een hét feest van het jaar. Kosten noch moeite worden gespaard om alleen of in een groepje of in een vereniging je gek uit te dossen, muziek te maken, een wagen voor de optocht te maken, een lekker glaasje bier te drinken. Voor de ander een feest wat aan hen niet besteed is. De deur op slot of het zuiden ontvluchten.

Wat is dat toch dat carnaval? Is het ook dit jaar gewoon weer ‘deurgaon’ en is carnaval nog wel toekomstbestendig?

Geen gewauwel, slappe klets of platte proat’, maar een serieus gesprek over het huidige en toekomstige carnaval. Swaans heeft vier hoogwaardigheidsbekleders aan tafel.

Prins Jurgen uit Dwergonië (Drunen), Prins Willem de Twidde uit Knotwilgendam (Vlijmen), Prins Peer uit Haorendam (Haarsteeg) en Joost Muskens, voorzitter van de Stichting Zandhaozenlaand (Elshout). Hij vervangt Prins Stef d’n Irste.

De HTR-uitzending op Ziggokanaal 42 is op zaterdagavond 3 februari om 19.00 uur. Het programma wordt herhaald op zondag 4 februari om 20.00 uur.

Op de onderste rij v.l.n.r. Prins Jurgen (Dwergonië) en Joost Muskens (voorzitter Stichting Zandhaozenlaand). Bovenste rij v.l.n.r. Prins Willem de Twidde (Knotwilgendam), HTR presentator Leo Swaans en Prins Peer (Haorendam)  (Foto Ad Kraamer)
Presentatie: 

Pagina's