Hoe gaat het nu met Theo Verbruggen

Uitzending: 
donderdag, 5 maart 2020 | 19:00

Ruim 25 jaar was freelance journalist Theo Verbruggen een bekend Brabants gezicht bij het NOS journaal. Totdat hij te horen kreeg dat per 1 januari j.l. zijn diensten niet langer meer nodig waren.
Deze mededeling viel hem rauw op zijn dak want hij was daar nog helemaal niet aan toe. Elke ochtend weer was het de vraag wat er nu weer op zijn pad zou komen en waar hij naartoe gestuurd werd. Hij zat bovenop het nieuws en heeft heel veel heftige gebeurtenissen gezien en van dichtbij meegemaakt. Sinds 1 januari is er dus veel veranderd in zijn leven. Het werd stiller en minder hectisch.
In deze aflevering van ‘Anders dan Anders’ vertelt Theo aan presentatrice Jacqueline Fenn hoe het momenteel met hem gaat. Waar hij nu mee bezig is. Maar ook vertelt hij over vroeger. Zijn jeugdjaren. Over echt niet weten wat hij eigenlijk wilde worden en zijn zoektocht naar wat dan wél. Hoe hij na jaren in de bijstand gezeten te hebben uiteindelijk in het omroepwereldje belandde en bij de NOS terecht kwam. En als primeur stelt hij zijn nieuwe liefde aan de kijkers voor!

Presentatie: