Lars van Tuijl

Uitzending: 
zaterdag, 15 augustus 2020 | 19:00

HTR-TV zendt vanavond vanaf 19.00 uur “ PRESTO “ van goochelaar Lars van Tuijl uit.
Magisch Entertainer Lars van Tuijl gaat in ‘The Magic Show’ opzoek naar de beste goocheltruc van de wereld. Maar waar is die te vinden? En hoe maak je een spectaculaire voorstelling voor het hele gezin? In zijn webisode PRESTO legt Lars uit hoe hij zijn nieuwste goochelshow in elkaar zet. PRESTO zit boordevol toffe goocheltrucs en Lars leert je zelfs een aantal trucs die je thuis direct kunt namaken en oefenen! De webisode is op zaterdag 15 augustus vanaf 19:00 uur en zondag 16 augustus vanaf 20:00 uur exclusief te zien op HTR. Lars is live te bewonderen op 8 november in De Voorste Venne in Drunen. Kaarten vanaf nu verkrijgbaar via www.devoorstevenne.nl

De Brabantse Lars specialiseert zich al meer dan 10 jaar in professionele en gevarieerde shows waarin goochelen, illusionisme, mentalisme en spectaculaire stunts centraal staan. Van de kleinste en meest intieme trucs tot indrukwekkende theatershows.
Of het nu tafelgoochelen, spectaculaire illusies of een komische kindershow betreft, deze alleskunner staat in elke setting zijn mannetje en zorgt voor professioneel, verzorgd en bovenal magisch entertainment!